KFC

Hari ini  saya ,aliff dan azrina hantar papa pergi kerja..jauh nya tempat kerja papa 30 minit dari rumah kami..papa banyak kali pesan bawa kereta slow2 hati hati..kereta banyak ..risau sangat papa.. selepas hantar papa kami rancang nak pergi sarapan pagi di bandar Bintulu Restoran Selera Kampung.tapi malangnya restoran itu baru nak beroperasi..maklum la kami kurang faham situasi di Bintulu ini.akhirnya kami 3 beranak ke KFC saja la

selesai saja makan dan adegan alif dan rina menyakat di kfc tu kami pun menuju kedai Super Save ..saja2 mencuci mata melihat barang di kedai tu ..macam macam ada..selepas tu kami menuju ke Pos Malaysia Bintulu Sarawak.. atas urusan pos barang yang telah  di tempah oleh kawan kawan saya.ole ole dari  pos malaysia.. bestnya setem dan sampul surat keluaran terhad ..
selesai sudah urusan kami.. balik rumah rutin harian pun bermula azrina basuh pinggan di dapur ..saya masuk kan baju ke dalam mesin basuh dan menyapu..settle sambil2 layan MENTOR.. vote Salma..TerBest.!!
JOM LAYAN AL HIDAYAH  TV3..Salam Jumaat...

Comments

Popular Posts