Friday, April 1, 2011

Sayur Goreng Dan Sambal Cili Hijau Ikan Proton Saga

Hari ini tak tahu nak masak apa..godek godek peti ais.Hari ini hari clearkan stock dalam peti ais sebab petang ini dan esok pagi untuk stock baru. Operasi rutin minggunan saya bersama keluarga ke Tamu Bintulu .pasar pagi kidurong dan Pasar petang kg baru.Godek2 punya godek jumpalah IKAN PROTON SAGA.(ikan patin kot) sebab saya x kenal sgt jenis ikan.jadi lah lauk hari ini ikan proton saga goreng sambal cili hijau ,sayur goreng sos tiram,ikan goreng..alhamduliah..rezeki hari ini yang ringkas..Time menulis ni perut kemain lapar tahap gaban dah ni..Kena tunggu hubby balik dari ofis .(pd hal arini dia x keja saja nak spotcheck staff dia)
Arghhhhhhhhhh lapar nya..



No comments:

kongsiresepi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...