Monday, April 4, 2011

Reunioun STAJ 1987/1988/1989

Terharunya melihat wajah wajah cikgu cikgu dan kawan kawan saya  setelah sekian lama tidak bersua wajah.
 Terserlah kematangan di wajah masing masing.sedihnya saya tidak dapat menghadirkan diri  semasa REUNIOUN ini diadakan pada 3 april 2011.kerana berada di Bintulu sarawak tiket balik ke semenanjung telah di booking pada 11 april 2011.
Hanya gambar gambar di masukkan ke dalam FB kawan kawan buat pengubat rindu dan penawar rindu saya pada kawan kawan saya.
Banyak kenangan saya bersama FAUZIAH LATIF.maklum la sebaya.kami boleh la dikatakan rapat masa sekolah tu.semasa form 2 saya pernah melawat dia di Hospital Klang lama atas bukit gara gara dia jatuh masuk longkang besar sebab bawa motor aruah bapa nya tanpa pengetahuan bapa nya kes curik2 bawa la ..akibat nya tangan nya patah..kenangan tu pergi melawat bawa kacang cap tangan lagi hahaha.
Di sekolah ini juga saya mengenali suami saya. bercinta monyet la time tu hahaha.banyak kenangannya.so sweet baby.
Rahim Raja Lawak tu..x perasan la pulak dia budak STAJ..ermm sebaya juga..macam mana tak perasan.dok asyik tengok pak we saya tu je hahaha..
Insyallah.jika umur panjang kita pasti berjumpa lagi ye kawan kawan mungkin time anak2 kita berkawen .jumpa kat majlis perkahwinan ..or bercucu ke ...





3 comments:

AnakChott said...

akak satu skool ngan fauziah latiff...cayalah!

oooo.... cinta masa skolah bawak ke pelamin...alhamdulillah..jarang jumpa yg macam ni..tahniah!

Hornet - X said...

makcik fauziah latifff...saya nak ducati 1198 boleh...haha

Norehan Shariff said...

Terima kasih..Tyhla.

kongsiresepi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...