Sunday, November 11, 2012

Fenomena Durian Crepe

Fenomena Durian Crepe yang mengalahkan Fenomena Pavlova di Facebook di kala ini.sana sini mencetuskan fenomena Durian Crepe sehingga tidak lena tidur seperti dibuai buai mimpi ketika menikmati Durian Crepe yang sejuk dan sedap yang sukar digambarkan ...

Aduhai Durian Crepe sehingga menjadi igaunan yang telah merasai buat pertama kali ..bila merasai..yang pasti nak lagi, dan lagi.. Alhamduliah dengan fenomena ini dan pengongsian resepi ini dari puan Eyna Haneyna.. menjadi rezeki sampingan Azrina semasa cuti sekolah ini.. Terima Kasih tidak sehingga pada Eyna ..
Ramai yang pertama kali menbeli pasti akan menbeli lagi ..alhamduliah dan feedback dari pembeli amat amat memuaskan.Untuk mendapatkan Durian Crepe yang sedap yang penting isi durian yang segar .paling sedap mengunakan musang king atau D24..dan Durian crepe itu dalam keadaan yang sejuk..crepenya nipis ..lemak entahlah terlalu sukar nak menterjemahkan kesedapannya .


Durian ini punyalah mahal..tapi sangat berbaloi sebab sedap sangat... Layan sehingga lelap biji mata dibuatnya ..aduhai terbaik durian D24 sarawak ..

6 comments:

Shiela said...

Untungnya reen.. Cekap rina ker dapo, dah boleh wat side income lg tu.. :-)

REEN KHAN said...

sheila ..pastu rina tertonggeng tido kepenatan mcrepe ..:)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

crepe dh jd fenomena dh,,n satu gigitan msti nk lagi n lagi,haha baru try tdi,,memg maveles

saye pling suke cmpedak crepe=)

~nashrulez~ said...

Ala.. Kat kuching x da ka?

cik mulan said...

sedapnye kak reen durian crepe....mm yummy.belum berkesempatan nak buat lg ni,asyik beli je.hihi

cik mulan said...

hmmmm..sgt sedap durian crepe ni

kongsiresepi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...